Van der Valk Plaza Resort Bonaire

Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire ligt centraal op de mooiste plek van Bonaire! Direct aan zee gelegen waar u zo vanaf het strand kunt snorkelen, en één van de mooiste riffen van het eiland kunt bewonderen. Vanaf het resort heeft u prachtig uitzicht op Klein Bonaire.

Het resort heeft de grootste kamers van het eiland, beschikt over een eigen jachthaven, groot privestrand, nieuw zwembad en een eigen duikschool. Een All Inclusive verblijf bij Van der Valk Plaza Beach Resort Bonaire verzekert u van een zorgeloze vakantie!

Het resort ligt slechts 5 minuten van de gezellige hoofdstad Kralendijk, met leuke restaurants, winkeltjes en bars. Diverse bezienswaardigheden zoals Washington Slagbaai, Gotomeer, Mangroven, Rincon en Zoutpannen liggen allemaal op slechts een kwartier vanaf het resort. Ook kunt u per boot het prachtige onbewoonde eiland Klein Bonaire bezoeken.

www.plazaresortbonaire.com

Van der Valk

Bij Van der Valk bent u altijd welkom voor een overnachting, diner, kop koffie of een culinaire beleving! Bent u op zoek een leuk arrangement, culinaire beleving of een mooie locatie voor uw evenement? Klik op de link van 1 van de deelnemende vestigingen: